keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Näe maailmaa, kohtaa uusia kulttuureja, liity armeijaan! Part one...

Sotilaspassi on jossain varmassa paikassa.

Piti nimittäin varmistaa että olihan se v. 1981 kun intin kävin. Tieto on nimittäin relevantti näiden upeiden kuvien takia! Olen 99,14% varma, että taistelut on käyty ihq ekalla komennuskeikallani Turussa.

Inttiosuus meni jotenkin näin: Alokkaat saapuvat Vekaranjärvelle. Alokkaat riviin. Hakkarainen huudetaan rivistä. Sotilasmestari antaa tiedoksi, että heti seuraavana viikonloppuna on Suomen Armeijan Edustuskeikka miekkailukilpailuihin Suomen Turkuun. Muut ovat katkeria. Hakkarainen on iloinen. Kaiken muun hyvän lisäksi taisin vielä tienata kuntsaria noista kekkereistä.
















Etsi kuvasta omaan eräänsä keskittyvä florettimiekkailija jolla on hiuksia...ay caramba!

Sitten jotain hämmentävää. Luulen että moni meistä elegantisti harmaantuneista leijonista/tiikereistä/mit näi suurpetoi ny onkka/ muistellee nuoruutensa miekkailutyyliä leijonamaiseksi/tiikerimäiseksi/mit näi luulotautissii onkka.




Veikaan että sukat nilkoissa pistävä vinojalkainen kaveri vasemmalla olen minä :D Ja kyykkijän maskissa on kirjaimet YM, joten pahoin pelkään että Herra Niva se siinä on kohta persiillään.

Muuten - en ole koskaan suloisen armeeja-aikani jälkeen saanut miekkailumatkustaa niin paljon kuin tuona vuonna. Siksi otsikon "part one".

Iintissä pääsin miekkailun ansiosta ainakin Norjaan, Puolaan, Sveitsiin ja Ranskaan. Nykyään tuo lienee junnuille köykäistä kamaa. Silloin se oli duunariperheen pojalla aika uskomatonta matkailua. Kiitti Seppo L. Meillä oli komennukset silloin hyvällä mallilla.

P.S.
Kuvat ovat Turun Sanomien Kupittaa Tournamentin TMÅFn-seurahistoriikkiin luovuttamia, joten jos sinä, rakas kuvien kuvaaja tunnet vääryyttä niiden julkaisemisesta tässä yhteydessä – soita – meilaa – lähetä uhkauskirjeitä jotka on tehty tietysti Turun Sanomista leikatuilla kirjaimilla (spooky!). Poistan kuvat heti tästä yhteydestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero