perjantai 24. helmikuuta 2012

Vuoden tärkein panostus Suomen miekkailuvalmennukseen


Viime vuoden palautteen perusteella tämä leiri toimii. Tapaat samanhenkistä, samoista asioista eri tasoilla kiinnostunuttta Suomen miekkailun eliittiväkeä. JA SINÄ OLET YKSI NIISTÄ !!!!
Miekkailuliiton valmentajakoulutusleirille osallistuminen 30.7. - 5.8. 2012 on vuoden paras panostus miekkailuharrastukseen!

Juniori. Seniori. Veteraani. Miekkailija!
Tutustut leirillä suomalaisiin valmentajiin ja oma osaamisesi etenee heidän kouluttautumisensa ohessa. Sinulla on mm. mahdollisuus saada henkilökohtaista opetusta niin paljon kuin kuntosi kestää.

Opi miekkailusta viikossa enemmän
kuin vuodessa ja vietä mukava urheilullinen viikko Kiipulan leirikeskuksessa, Hämeenlinnan läheisyydessä. www.kiipula.fi

Leirin hinta 499 euroa/hlö sisältää viikon majoituksen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, iltapalan, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalien käyttömahdollisuuden. Ja TIETYSTI KOULUTUKSEN.

Paikkoja on vain rajatusti, tämä ei ole mainoslause, vaan pahuksen totuus. Noin 30 leiriläistä + valmentajat mahtuu mukaan, joten järjestä kesälomasi nopeasti. Mikä muuten olisi hienompaa kuin aloittaa duuni huippuvireessä stimuloivan leirin jälkeen!

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
Ilmoittautuminen ja lisätietopyynnöt sähköpostitse viimeistään sunnuntaina 20. toukokuuta 2012
ktr(ättä)miekkailu.fi

P.S. Kiipula on myös mukavaa yhdessäoloa”lajihullujen” parissa! Vapaa-ajallasi voit nauttia esim. nauhoitetusta Olympiamiekkailun kisastudiotunnelmasta videotykkiscreeniltä parhaan mahdollisen asiantuntijaraadin seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero