maanantai 31. tammikuuta 2011

Vigor haastaa muut kalpakilpailut

Ruotsalaisen vaatimattomasti ensi viikonloppuna Göteborgissa pidettävä Kalvan juniorien Maailman Cup ja kadetien Eurooppa Cup (Cadet Circuit) mainostaa itseään Facebookissa näin:
It is a great pleasure to invite all fencers, coaches, referees and all supporters to the Vigor Challenge February 5-6th. The Vigor Challenge is since two years back the biggest epee tournament in the world.
Ja mikäpä on kehuessa, sillä viikonloppuna kisoissa ottaa eri sarjoissa toisistaan mittaa 180 naisjunioria, 234 miesjunioria,  147 naiskadettia (alle 17v.)  ja 187 mieskadettia. Yhteensä siis aivan järjetön määrä yhdessä kilpailussa- 748 miekkailijaa 39 eri maasta !!! Suomesta leikkiin on ilmoittautunut mukaan yhteensä 43 poikaa ja tyttöä.
Lundbysstrands Sporthall

Kilpailua varten rakennetaan 43 miekkailualuetta kilpailupaikkana toimivaan Lundbysstrands Sporthall'iin. Siinä olisi tsemppaamista, että saataisiin Suomessa matot ja laitteet kokoon noin monen alueen tykötarpeiksi.
Peukut ja varpaat pystyyn viikonloppuna, varmaa on vain se, että kyyti tulee olemaan kylmää. Miekkailun suurmaat ovat täysillä mukana näissä kekkereissä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero