torstai 1. huhtikuuta 2010

Kapina Kadettien SM-kisoissa!

SM-kisat punnerrettiin kohtuullisesti läpi.
Rutinoitunutta rakentamista

Talkoojoukkoja tuli upeasti paikalle ja perjantaina rakensimme 12 aluetta tunnissa. Hommaa tietysti helpottaa se, että kaikki raskas tavara tuodaan paikalle trukilla. Kun raskas työ oli tehty, meni vielä puolisen tuntia hienosäätöön, kun maadoitukset yms. muut "Rane-hommat" käytiin läpi.

Henkilökohtaisessa kisassa pieni yllätys

Tyttöjen kisassa Ester Balint haki vakuttavasti omansa pois. Poikien puolelle sen sijaan saatiin yllätys, kun molemmat ennakkosuosikit putosivat finaalista. Tarkan miekkailun ja jatkoaikojen jälkeen finaaliin taistelivat Rassen ja Verkun sijaan Gunnis ja Ivar. Ivar oli finaalissa selvästi vahvempi vei Suomen Mestaruuden.

Perinteinen sunnuntaipainajainen

Niin kauan kuin olen ollut mukana järjestämässä kisoja Kupittaalla, niin lauanatai menee kohtuullisesti putkeen, mutta ylämäki iskee sunnuntaina. Tällä kertaa drastinen draama syntyi, kun Habdan tyttöset keksivät, että he ovat jo voittaneen kisan alkuerien jälkeen ja uloslyöntivaihetta ei tarvita.

Hieman munaton kisajohto päästi tilanteen torikokouksen asteelle, mutta sääntöjen lukemisen jälkeen kapinalliset sentään ymmärsivät, että kuuden joukkueen tilanteessa kisa vedetään alkuerien kautta cuppiin, jonka jälkeen jaetaan mitallit.

Kupittaalla on sunnuntaisin Lasten Liikunnan Ihmemaa ja jouduimme evakkorakentamaan finaalialueet katsomon taakse, koska meiltä loppui hallin käyttöoikeus klo 16. Tila oli kuitenkin miljoona kertaa parempi kuin oma salimme oli, joten tyttöjen mitallit saatiin jaettua ja kiireiset koululaiset pääsivät kotimatkalle päivänvalossa. Kotona varmaan ehdittiin vielä tarttua koulukirjoihin - niinhän opintomenestyksestään huolestuneet koululaiset tekevät, koska heillä oli siitä huoli jo SM-kisojen aikana.

1 kommentti:

  1. ehkäpä himan itseruoskinnan tuntua tuossa Sunnuntain tarkastelussa. Kisat menivät kokonaisuutena erittäin hienosti. puitteet olivat SM-tasolle sopivat ja toiminta kaikin puolin mallikasta.

    Kiitokset hyvistä kisoista.

    Anttoni

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero