keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kun lauantaiaamuna miekkailija lihaksen löysi

 Kuntoa komisaario Palmu

Koska aina pitää yrittää jotain uutta, niin Turun Miekkailijoiden viikko-ohjelmaan lisättiin perjantaille "Bonus-tunti". Mitään välitöntä etua tunnille osallistumisesta ei saa, mutta aika monelle osallistuneelle bonukset paljastuivat seuravana aamuna, kun lihakset, joiden olemassaolosta ei aikaisemmin ollut edes tietoinen, huusivat hoosiannaa.
Jaska pisti porukan nauttimaan kivusta.


Toki pelkää rääkkäystä ei tunti ole, päin vastoin. Ensimmäinen puoli tuntia vedetään "kaikkea kivaa", voi valita vapaamiekkailun, pariharjoittelun tai jalkatyön väliltä. Sitten vasta seuraa "realismia". Lopuksi vielä ohjattu venyttely, joten parin treenikerran jälkeen lauantaiaamuistakin varmasti tulee ihan miellyttäviä.

Turku Mastersien kisapaikka katsastettiin

Turussa järjestetään 10.-11. marraskuuta juniorien Masters-turnauksen osakilpailu kaikille ikäryhmille. Alunperin olimme varanneet tarkoitukseen hulppean Caribia-hallin, mutta kaupallinen toiminta jyräsi miekkailun tällä kertaa ja meille jo luvattu halli menikin 4-kuukauden veto-oikeudella johonkin Caribia-hotellin tilaisuuteen.
Se oli tietty harmi, olimme jo kieli poskessa suunnitelleet "Masters of the Caribia" merirosvoteemaa kilpailulle. Onneksi kuitenkin saimme next-best-salin käyttöömme. Kisat pidetään Samppalinnan Palloiluhallissa, osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 45, Turku. 
Kuvan mittakaava on Yksi Toni = 1,8 m. Sisäänkäynti on tuolla ylhäällä näkyvästä "valoa kohti" paikasta. Pukuhuoneisiin pitää mennä salitasosta, joten miekkailijat joutuvat tekemään kunniakierroksen katsomon kautta.

Kyllä tänne pitäisi kahdeksan aluetta mahtua heittämällä. Sali on kooltaan n. 40 m x 22 m.

Kävimme Kiljanderin Tonin kanssa katsomassa salin paikan päällä. Paikka voi olla ensikertalaiselle vähän vaikea löytää, sillä se on piilossa Samppalinnan koulun takana. Järkevä käynti hallille on Vuorityömiehenkadun puolelta, jossa on myös muutamia parkkipaikkoja nopeimmille.
Alustava kilpailuaikataulu (uskoisin, että tämä on aika lopullinen)

Lauantai 10.11
klo 10.00 Kalpa alle 15 (s. 1998 tai myöh.)
klo 12.00 Kalpa alle 11 pojat ja tytöt (s. 2002 tai myöh.)
klo 13.00 Kalpa 20v juniorit (s. 1993 tai myöh.)

Sunnuntai 11.11
klo 10.00 Kalpa kadetit 17v (s. 1996 tai myöh.)
klo 14.00 Kalpa alle 13v pojat ja tytöt (s. 2000 tai myöh.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero