maanantai 16. huhtikuuta 2012

Jaakko Jaksaa säilätä

Negatiivista maanantaita sinullekin.

Miekkailussa on aina ollut pari meikäläistä häiritsevää piirrettä. Lajihan on pieni maailmanlaajuisestikin joten Suomessa se on jo marginaalilaji verrattuna esimerkiksi mihin tahansa joukkuelajiin. Veikkaisin että Rugbyssakin on reilusti enemmän lisenssikilpailijoita kuin miekkailussa. Pitikin heti googelttaa...hetkinen...ei löytynyt, mutta onpa komiat liiton sivut :) Tällä aasin (lausutaan [ääs'in]) sillalla päästään ensimmäiseen häiritsevään asiaan:
-Miekkailijat ovat niin älykästä sakkia, että jaksavat mollata omaa lajiaan vertailemalla harjoitusolosuhteitaan maailman muihin marginaaliharrastajiin. Unkarissa oli paremmin. Virossakin on paremmin. No ainakin Ranskassa on paremmin. WTF!!!! Turussa tehtiin kahden alueen salilla ja viidellä sparraajalla Euroopan Mestari tana...mutinaa.

Häiritsevä asia 2. joka on äässinsilta Jaskaan joka taas on otsikon Jaakko. 
- Koska miekkailu on pieni laji niin sillä ei ole resursseja, vali-vali-vali&vali, voi&voi&voi.
WTF x 2 !!!!!!! Tehkää perkule enemmän ja valittakaa vähemmän. Ottakaa mallia vaikka Jaakko Raumasta, joka kiinnostui säilämiekkailusta niin paljon, että erätti henkiin Turussa jo kuolleen säilämiekkailun ja nyt rientää kohti maakuntia heittämään lisää bensaa liekkehin. Tervetuloa vaan leireilemään joko Turkuun 5-6.5. tai Mikkeliin 12.5. Lisätietoa jaakkorauma (ättä) gmail. com. Hyvä Jaska! Go.
Mainittakoon vielä, että koska Jaakolla on tuota energiaa, niin jäbä meinasi pistää miekkailuseurakin pystyyn, mutta Porilaiset eivät ymmärtäneet hyvän päälle ensimmäisellä kerralla. Vaan nou hätä, ensi syksynä säilän suurlähettiläs iskee Poriin uudelleen. Joten satelliittiseurataktiikka miekkailu muailman kartalle vaikka kaupunki kerrallaan jatkuu.

Olisihan noita häiritseviä asioita muitakin, mutta maanantaina pitää jättää negatiivista energiaa myös arjen pilaamiseen, joten säästetään itse itsensä syöviä tuhokommentteja myös muille siviiliuhreille ]:X>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero