tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hyvä linkkivinkki miekkailuvalkuille

Seuraava teksti on suora lainaus LiikU:n lähettämästä uutiskirjeestä:

Kasva Urheilijaksi testaukseen tukipalveluja LiikUlta

Kuinka monipuolinen urheilija olet? Onko elämänrytmisi urheilullinen? Harjoitteletko ja liikutko riittävästi? Muun muassa näihin kysymyksiin nuoret saavat vastauksia Kasva Urheilijaksi -testien avulla. Nuoren Suomen kehittämät Kasva Urheilijaksi -testit on tarkoitettu kaikkien lajien urheilijoille. Pääkohderyhmänä ovat 11–15-vuotiaat, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään itseään urheilijoina.
Erityiseksi testin tekee palautejärjestelmä, joka on aivan uutta Suomessa. Se kertoo nuorelle urheilijalle oman tason urheilun tärkeissä perusasioissa. Lisäksi nuori voi sen avulla seurata omaa kehitystään ja vertailla omia tuloksiaan oman lajin sekä muiden lajien urheilijoiden kanssa. Palaute on yksilöllisesti ohjaavaa ja kannustavaa, kertoo Nuori Suomi ry:n urheiluyksikön johtaja Jarkko Finni.
Ominaisuustesti kartoittaa, kuinka monipuolinen urheilija nuori fyysisesti on. Se mittaa ja antaa palautetta nuorelle nopeudesta, nopeusvoimasta, liikkuvuudesta, lihaskunnosta ja kestävyydestä. Elämänrytmitestin avulla nuori voi seurata, nukkuuko, syökö, harjoitteleeko ja liikkuuko hän suositusten mukaisesti. Motivaatiotesti on yksi osa kokonaisvaltaiseen valmentautumiseen kannustavaa Kasva Urheilijaksi -kokonaisuutta. Testin kautta psykososiaaliset asiat nousevat luontevasti mietintään ja keskusteluun tärkeänä osana kokonaisvaltaista valmennusta. Uusin osio järjestelmässä on Ominaisuustesti Pro, joka mittaa ja antaa palautetta urheilijan lihastasapainosta. Tutustu ja kerro aiheesta seurasi valmentajille sekä nuorille urheilijoille www.kasvaurheilijaksi.fi
 Erittäin kiinnostava oli etenkin 
OMINAISUUSTESTI - sivu suosittelen! Youtubessa lisää:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero