perjantai 30. syyskuuta 2011

Syksyistä aherrusta miekkailusalilla

Vau, syksy on kohta puolivälissä, havahduin huomaamaan. Viikosta kolmen päivän iltapuhteet kuluvat edelleen miekkailusalilla. Pientä muutosta arkeen on tuonut ryhmäni vaihdos. Keskiviikon puoliaikuisten sijaan herra Hakkarainen ohjastaa tiistaisin 15-17 vuotiaiden ryhmää. Olikin jo aika poistua mukavuusvyöhykeeltä ja palata alkeiden pariin, nuoremmissa tasoerot antavat haastetta harjoitusten vetämiseen, joten edistyneemmät junnut pääsevät nauttimaan kertauksen mannaa, kun tasoeroa yritetään höylätä tasaisemksi.
Seuran tähtioppilaat Teemu ja Rasse kävivät Riikassa taistelemassa alle 20-vuotiaiden Pohjoisnmaisista mestaruuksista. Ei mennyt ihan nappiin, Rasmus 8. ja Teemu 10. Rehellisesti sanoen odotin mitalia jomman kumman tuomana. Miekkailun kiroja tuo, varmaa menestystä kun ei ole lajissa keksitty. Vastustajia on vain kahta laatua; kovia ja vaarallisia.
Seuraavien koitosten matkaliput pojille on jo ostettu. Lauantaina 5. marraskuuta lennetään Luxembugin alle 20v. maailmancuppiin, 19.11. Boeing 737 nousee kohti Bratislavan MC:tä ja 3.12. on herroilla Seeve ja Mellanen vielä kerran mahdollisuus niistää ulkomaalaisten nenä kotimaan kamaraan, kun Young Lions MC otellaan Leppävaarassa. Yhdistettynä kotimaan koitoksiin Turun ykköstykeillä on siis luvassa tiivis kilpailusyksy.
Turun Miekkailijoiden jokasyksyinen kisarypistys, Kupittaa Tournamentin on jo kolmen viikon päästä. Tässä kohtaa pitää mainita, että Turussa miekkailutuomareista on perinteisesti pidetty hyvää huolta. Siis sinä miekkailutuomari - juuri sinä - jos et vielä ole saanut kutsu Kupittaalle tuomioimaan, saat sen kutsun nyt. Sunnuntaina on vielä tilaa :)
Oppituntikone Hakkarainen puksuttelee myös tasaisen varmasti eteenpäin. Vanhojen oppilaitteni lisäksi olen saanut pari uutta lupausta tuntilistoilleni. Aikaa ei tosin ole tullut lisää, vaan uhrasin vetämäni jalkatyötunnin henkilökohtaisten oppituntien antoon ja tiistairyhmän puoli tuntia lyhyempi harjoitusaika allokoitiin kahdeksi minioppariksi.
Huomenna launataina ja sunnuntaina vetäisemme Eeku Maljasen kanssa 12-14-vuotialle suunnatun pika-alkeiskurssin. Aikaa ja vetäjää perinteiselle kerran viikossa kurssille ei saatu aikaiseksi, joten katsotaan miten tällainen viikonloppurypistys toimii. ehkä siitä saisi postauksenkin aikaiseksi. Mukaan on ilmoittautunut seitsemän poikaa ja kolme tyttöä.

Lopuksi vielä pieni kuvakimara "Turun Miekkailusalilla sattuu ja tapahtuu"

Isä vs. Poika

In finland we call this "reilu meininki" :)

Joku raja valmentajan palvonnassa - ei ku se sitoo kengännauhoja

Kalpaa säilätyyliin, siis mä en kestä!
Mitä sitä turhaan maskia riisumaan vuoroa odotellessa.

Tämä flessi vedettiin tappiin saakka!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero