tiistai 29. maaliskuuta 2011

MM-miekkailijani on valmis

Ken tästä ovesta käy, tuo toivottavasti Suomeen miekkailun arvokisamitalin
Juniorien ja kadettien miekkailun Maailmanmestaruuskilpailut alkoivat Jordaniassa. Kisapaikka on Kuolleen Meren rannalla, Jordanian kuninkaan mukaan nimetty King Hussein Bin Talal Convention Centre. Omalta osaltani kynsien pureskelu alkaa lauantaina 2.4. jolloin juniorimiehet astuvat alueille, heidän joukossaan Teemu "Teropoika" Seeve.
Teemu ja muu juniorimaajoukkue on tehnyt huolelliset viimeistelyt MM-kisoja varten. Maaliskuussa on leireilty ensin Norjassa ja sitten Virossa. Pääpaino on ollut runsaassa vapaamiekkailussa vaihtelevien vastustajien kanssa sekä tavallista intensiivisempien oppituntien ottamisessa.
Hevosen suusta kuultuna miekkailu tuntuu hyvältä ja peruskuntokauden voimaharjoittelusta syntynyt jäykkyys on poissa. Valmistelujen suhteen on siis tehty kaikki voitava, kohta nähdään mihin se riittää.
Peukut myös pystyyn Lähi-Idän yleisen tilanteen puolesta. Toivotaan että kunkku pitää rahvaansa rauhallisena edes kisojen ajan.

Jordanian MM-kisojen tuloksia voi seurata reaaliajassa osoitteessa
http://www.fencingworldwide.com/WAFechten/index.jsp?wettkampf=jwmds10&OPHARDT_localeshort=en

Kisasivut ovat osoitteessa www.deadsea2011.com

1 kommentti:

  1. Jaana Vesterinen from Facebook
    Täällä aloitetaan peukkujen pito tänään kun pojat kohta astuvat kisapaikan alueille. Puitteet kisoille on ainakin aika hienot. Mutta kuuma tulee, jos joku onneton joutuu "pihalle" rakennettuun telttaan miekkailemaan. Täällä on sanalla sanot...tuna todella kuuma keskellä päivää. Kisajärjeselyt näyttää sivusta katsottuna ihan ok, saa stten nähdä, mitä on tulossa. Ruokahuoltoon on myös satsattu. Ulkoterassille perustetuista kojuista saa hyvää ja edullista ruokaa. Kisahotellin antimetkin on erinomaiset, kyllä niillä luulisi miekkailjoiden pärjäävän.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero