torstai 9. joulukuuta 2010

Turun Miekkailijoiden seuramestari on Markku Lohi

Ensinnäkin, tunnelma oli suorastaan harras. Ei pölinää. Ei hälinää. Joku - taisi olla Jonkka - joka oikein totesi, "että onpa hiljaista". Siis AITO kisa keskittyminen oli havaittavissa! Itse olisin toivonut aikuisharrastajilta rohkeampaa alkuverryttelyä, mutta paha parjata, koska itsekin kuittasin sen pariin muka-syöksyyn ja polvien kenotteluun.
Saimme ilahduttavasti aikaan salin järkevän maksimiosallistujamäärän. Molemmille radoille 7 miekkailijaa eli 14 SeuraMestaruudenTavoittelijaa.
Koska oma treenaamiseni on "hieman" jäänyt vähemmälle, aloitin kisan vanhalle ( jos osaisin, boldaisin, alleviivaisin jne sanan vanha) florettimiekkailijalle sopivalle "kvartti pyyhkii jopa 110% hyökkäysongelmistasi - taktiikalla. Kuten arvaatte, myös Big Q - väistöä pitää vähän harjoitella että se toimii. Kappas - ei siis toiminut.

Seurassamme on tärkeitä aikuismiekkailijoita. Kisatulosten suhteen haluan nostaa esiin kaksi. Markku Lohi "miksi tarttua sanan säilään, kun voit vääntää kaverin käden irti tuplasecondilla?"  SM 3. mm "vanhalla" iällä Ja Rami - sukunimi tarpeeton "miksi pullean muusikon pitäisi lähteä lenkille, kun mulla käsi toimii."
Etenkin Ramilla huomiotani kiinnitiin pari asiaan. Ei yhtään opparia elämänsä aikana. Kaveri heitteli pysty-sivu-cupee(flikki)yhdistelmiä palauttaen kärjen hienosti perusasentoon. Terälyöntihäirintä oli napakointa mitä salilla olin nähnyt. Kaikki tämä vain sillä, että Rami joskus aloitti miekkailun. Ja käy kerran viikossa kuntoilemassa.
On niin hienoa katsoa, kun laji antaa voimia!

Perustulokset hätäseen:
1) Markku "Cutrin" Lohi - mun vinoilu - Markulla on kadehdittavat hiukset, mulla ei, joten onhan se aidon, suomalaisen, kateuden väärtti :) Hah! Hävisin Makulle "vaan" joitain 15 -12 (tiedätte, että cupissa se meinaa turpaan tuli - tasoa) Mutta pronssipoju otti lättyyn 15 -3 .. heh.  Ja kuten aina, mitäs löysäilit alluerissä ja heti pääsit koittelemaan olemantonta kuntoasi pahimman mahdollisen vastustajan kanssa.! Nyt kuitenkin tiedän, että veteraanien kanssa ei vittuilla. YLI 40V. JA SITÄ VANHEMMAT OTTAVAT TOISITAAN MITTAA KALVASSA JA FLORETISSA.

2)  Rami "quiqfingerasbaddaass" Haapsalo

3) Jonkka ... ettex te Jonkkaa tiedä.. Shame on U

...sekundaarisia argumentteja.. oli hienoa että tuli turpaan:
- Karrilta
- Katalta
- Santerilta

Mun on oppilaita ja osin jo viestikapulan itselleen ottaneita aikuisia. On se niin hienoa saada kuonoon omilla opetuksillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero