tiistai 2. marraskuuta 2010

Z-life of real Zorro part kaksi

 ...jatkuu kohdasta lauantai...

Ulkoposessa Komea ryhmämme herätti ansaittua huomiota mäkitorniin kiipeämässä olleessa ulkoilijaporukassa...
Eilen jäin kohtaan V- niinkuin vapaamiekkailu. Vaihdettuamme T-paidat kuivempiin siirryimme ulkosalle. Keittiössä valta vaihtui kun Marja "Teemun äiti" Seeve kävi kyykyttämään kanaa zorrojen sunnuntairuuaksi ja sen ohessa tempaisi lauantain päivälliseksi nakkisopan.
Magarasoppa tekee kauppansa.


OHJELMA 6 ulkohölmöilyä ja muuta liikuntaa
Ulkona purimme pommia, pidimme suomen keihäsmainetta yllä heittämällä tulitikulla pituutta, hypimme halko jalkojen välissä, juoksimme ilmapallo kallojen välissä, pelasimme futista ja soft-rugbya. Kuuma tuli, mutta ilma olikin ajankohtaan nähden lempeän leuto.

Päivällinen; kuten mainittu, nakkisoppaa. Max alkoi hyytyä, tuli ihmetelleeksi että "taasko syödään..?" Mutta useimmille näytti maistuvan. Asiasta toiseen. Kuultuani kauhutarinoita "miehiltämme maailmalla" mm. pari viikkoa nuudelikeittimellä elämistä Unkarissa, niin ei koskaan voi ylipainottaa terveellisen, tavallisen ruuan merkitystä urheilijoille. Moskovassakin meni kuulema taas ruokavalio pizzan puolelle, kyllä se vaikuttaa suoritustehoon jos ruokavalio koostuu rasvasta eikä hiilareista. Perhana ettei tuota pikkuhiljaa opita edes kantapään kautta. Se siitä. Toistaiseksi.

Jotta kaloreista ja kulutuksesta jäi zorroille edes harmaa haju, pidettiin päivällisen jälkeen ruokatietokilpailu. Seinällä olevista vinkkilapuista yritin saada nuorukaiset bongaamaan sen että:
A) Hamppariateria (tuplahamppari+cokis+ranskalaiset) on petollisen kaloripitoinen paukku verrattuna kotiruokaversioon (jauhelihakastike+potut+porkkanat+maito)
B) Hiilareita ei irtoa sipseistä, mutta kaloreita reippaasti verrattuna kaurapuuroon
C) Urheilija tarvitsee hyvälaatuista, hiilaripitoista ruokaa.
Aika nopeasti kävi jengin katse "koulu asentoon" ja happi näytti loppuvan ruokasalista haukottelusta päätellen :)

ElvIra lähti GuestStar-kokin mukana kohti YM-juhlakisaa ja aloitimme Santerin kanssa
OHJELMA 7: Jono-oppari
- ojennusklinikka
- syöksyklinikka
- flessiklinikka

sitten luvattu OHJELMA 8: kuntopiiri, jossa kaikki eivät antaneet kaikkeaan, mutta annan sinulle anteeksi (nimi tähän)  ]:|>

Saunottiin. Syötiin sämpylävoittoinen iltapala ja pidettiin Zorrot Show. Shown tasosta ei sen enempää. Kysyitte siitä keneltä paikalla olleelta tahansa, ainut mitä saatte irti on "MITÄ MITÄ MITÄÄÄ!!!??"  XD.
Koisimaan, pikkuhiljaa väsyttämällä...


Sunnuntai 31.10.
Yöllä oli koko Suomi siirtynyt Talviaikaan. Koko Suomi? Ei sentään! Pieni Gallialainen...eikun Parmaharjulainen Zorroleiri piti vielä puoliaan kesäajassa. Eihän nyt tuollainen pikkuseikka muuta leiriaikatauluja! MITÄ MITÄ MITÄÄÄ!!??? Näin se vaan on, juu juu.

Aamulenkki pidettiin sisätiloissa tihkun takia. No - melkein sisätiloissa, kyllä zorro pari kierrosta etupihan asfaltilla tihkussakin kestää...
Kohta kamppailaan!

OHJELMA 9 rakenna miekkailualue viidessä minuutissa-kurssi
Aamiaisen jälkeen päästimme nuoremmat zähkömiehet ja -naizet johtotehtäviin. Näppäräzti pikku kätözet kokozivat kolmen alueen zähkölaitteet. Taktiikkatuokin jälkeen päästiin tositoimiin:
LEIRIKILPAILU Eli CandyCup 2010!!! Nimesimme kisan saman tien FIE-osakilpailuksi, niin saadaan sponsorit liikkeelle.  Kilpailujärjestelmä 1. Kaikki kaikkia vastaan alkuerä = 9 matsia nuppi. Voittaja suoraan poulesta. Mutta CandyCupinSääntöjen mukaan kilpailujärjestelmää voidaan muuttaa kesken kaiken, joten otimme  päälle 10-piston cuppikierroksen. Kisan voitti PMBFn Olivia, toinen oli ehkä TMÅFn Max, kolmas Inka - sama ruokakunta ja seura ja neljäs TMÅFn Elmeri. Muut tulokset ovat ehkä tallessa  Santeri&Santerin aivokopassa. Pääasia että karkit jaettiin ja kaikki ottelija saivat kätellä kilpailun johtoa. Kuten huomaatte kisa oli kunnianhimoisesti mutta tiukkapipoisesti vedetty.

Candy Cup 2010 Voittaja Olivian on helppo hymyillä.
Henrik vas. ja Miksu oik. ottavat Zorrosta mittaa.  

Loppy hyvin kaikki hyvin. Ja löytyyhän ne pakolliset "pupunkorvatkin" kuvasta.


 The- End- of - Zorroleiri 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero