maanantai 1. marraskuuta 2010

Moskovan EM-miekkailut kotikatsomon näkökulmasta

Lyhyt kommentointi viime viikon tapahtumiin.
Odotin jännityksellä kisoja, koska 2009 Belfastin MM-kisat  antoivat viitettä siitä, mitä reaaliajassa tapahtuva tulospalvelu merkitsee. Muistan, kun seurasimme Turun Miekkalijoiden hallituksen kokouksessa Teemun kasicuppia italialaista kaveria vastaan sydän kurkussa.  "Livelähetys" sisälsi: kaverien naamat + tilanne + osuman tekijän puolella syttynyt "lamppu".  Mikä oli merkittävää, niin se toimi. Takana saksalainen Ophard Team.

Voi olla, että jossain päin maailmaa venäläisten "Roboteco" systeemi toimi ihan hyvin, mutta olettaen että työpaikkani kohtuullinen TDCn laajakaista tarjoaa melko suoran liikenneväylän maailmalle, niin ainakin Suomeen "on-line" oli aika kova lupaus. Lisäksi oikea streaming oli niin hyvin jemmattu, että en tiedä, oliko livekuvaa edes saatavilla. Belfastista ( niin sehän oli MM-kisa, mutta niin oli Bakunkin kisa, joka oli vielä mystisempi...) niin laajan suomalaisen miekkailuyleisön (minä ja Kjärttan :D ) kannalta parhaat pisteet lähiaikojen kisalähetyksista saa BELFAST!

Mitä tuloksiin tulee, niin Teemun 5. sija oli ihan jees, mutta hän kyllä yhtyy minun mielipiteeseeni, että ei se riitä. Kun kerran kasikuppiin on päästy, niin sitten vain voitto on jees. Muut sijat on ... aikansa kun asian kanssa elää... ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero