perjantai 1. lokakuuta 2010

Ei nimi kilpailua pahenna?

Rakkaaseen KUPITTAA TOURNAMENTtimme on enää kaksi viikkoa! Jokavuotinen ponnistus imee hetkeksi Turun Miekkailijoista voimat kuin kryptoniitti Teriksestä, onneksi siitä aina toivutaan. Tällä logiikalla Kupittaa Tournament pitäisi siis nimetä Lex Luthor Tournamentiksi...
Tällä loistavalla aasinsillalla pääsen siis pohtimaani asiaan. Onko kilpailun nimellä lopultakaan merkitystä? Mainosmiehen kantilta tietysti olisi messevämpää tehdä jullaria esim. Coupe de Excalibur - kisaan kuin "Kuppikselle", mutta kun se kisan sisältö on aika vakiintunut. Osallistujien määrä oli viime vuonna jo huolestuttavan pieni - vain 64 osallistujaa miesten sarjassa. Tänä vuonna Hesan Avoimet PM-kisatkin imuroivat 79-osallistujaa, joten nyt on näytön paikka.
On kuitenkin muutama asia, jotka saattavat kääntää osallistujamäärän nousuun ilman Uutta Upeaa Nimeäkin. FIE on nimittäin karsinut MC-kisoja kovalla kädellä, joten Sateliittikisoista (jollainen Kupittaa siis on) saatavat MC-pisteet saattavat viimeinkin näyttää vetovoimansa. Kuppis on hyväksytty myös European U23-kisaksi.
U23 Circuit on European Fencing Confederation (EFC) kilpailusarja, jonka idea on pitää lahjakkaat, mutta ehkä ei ihan huipulle alle 20-vuotiaiden sarjassa päässeet miekkailijat mukana kansainvälisissä mittelöissä. U23 sarjan Euroopanmestaruuskilpailuissa rangking tehdään tietysti Circuitissa saatujen pisteiden mukaan.
Nähtäväksi jää, mikä tämän uutuuden vaikutus on Kupittaa Tournamentin osallistujamääriin miehissä ja naisissa.
Mutta mutta...olisiko aika pistää etusivu uusiksi Kupittaan suhteen? Any ideas? Tänä vuonna tahkotaan vielä vaka vanhalla formaatilla, mutta jos keksit parempaa niin annan palaa! Keksitään edes sexikkäämpi nimi...

Ja lopuksi: Voilá leivottu! Tämän vuoden kisajuliste, ole hyvä!


P.S.
Aina kun hehkutetaan voittajia, niin tässä vaihteeksi VIMOSET Kupittaan kisailijat vuodesta 2009 vuoteen 2005 - sopii vaikkapa miekkailuaiheeseen kilpailuun knoppitiedoksi:

v. 2009 // 64. HEIKKARI Matias FIN
v. 2008//  90. KHVOROV Al'Bert RUS
v. 2007 // 86. LAIHO Antti FIN
v. 2006 // 74. ERIKSRUD ANDRESEN Thomas NOR
v. 2005 // 83. LYYTINEN Joonas FIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero