torstai 17. kesäkuuta 2010

Kesälomaa Miekkailusta - ai onkx se jokuruokalajivai?

Pari viikkoa on mennyt kauden virallisesta lopetuksesta, mutta eihän tässä ihan toimettomina ole oltu. Kauden kynnyksellähän (29.5.)  piipahdin Kumpulan kyläkekkereissä auttamassa Teemua PIHAMIEKKAILUSSA
Seuraavana aamuna oli ohjelmassa siirtyminen Kumpulasta Espoon miekkailupyhättöön, jossa oli tarjolla itkua, potkua ja raivareita, sekä riemua, huutoa, mekastusta ja voittonhuumaa, kun minijunnut ja zorrot repivät miekkailusta kaiken ilon ja surun irti KEVÄTKARNEVAALEISSA.Mikä tietysti hienointa: Pääsin mukaan Kevätkarnevaalien TÄRKEIMPÄÄN tehtävään. Tuomitsemaan kisojen todellisia voittajia eli Parhaan Joukkueen Nimen, Tuuletuksen ja Maskotin valintaa!!!
Valitettavasti  olin NIIN innoissani (eli jänskätti liikaa...) että unohtui tärkeä videotallennus huudoista ja maskoteista. Voittajat koitenkin olivat:
Paras tuuletus : ”Epic Fail Group”

Kuten huomaatte, ilman suuren budejetin futisMM-kamppistakin voidaan ihan itse keksiä yhtä hyviä  tuuletus-ideoita kuin mitä kalliista mainostoimistosta saa :)

Paras joukkueen nimi: ”Empaattiset alkueläimet”
Paras maskotti: ”Borgå Monkeys”
- jos ylläolevista voittajista löytyy kuvaa tai ääntä tai molempia, niin julkaisen mielelläni ne tämän postauksen yhteyteen!!!

Miekkailuhan on kesälajien ykkönen. Sen tietää ainakin jokainen säilisti joka ensin pukee miekkailuhousujen ja sukkien lisäksi lempi T-hikipaitansa päälle "luotiliivin" eli plastronin, miekkailutakin ja vielä sen päälle koko yläruumiin hienhajun ehkäisemiseksi vakuumiin pitkähihaisen osumaliivin. Sitten vaan hanska käteen, hengitystä sopivasti siivilöivä kilon maski päähän ja menoxi!

Miekkailijalle voi siis olla hyväksi käydä edes kesällä ULKONA! (Se on se paikka salin ulkopuollella. Juu - uuuu, ihan oikeasti - siellä on elämää!). Siksi ohessa legendaarisen M-L:n ja Paulan ohjeet kesälusmuilun vaihtoehdoksi!Eikä tässä vielä kaikki! Miekkailu on mm. alaraajoihin kohdistuvan rasituksen vuoksi erityisen hyvä laji estämään ostoporoosia.

Turun Ympäristö- ja kaavoitusviraston henkilökunta kävi hakemassa pinkeyttä polviinsa Turun Miekkailijoiden salilta TYKY-miekkailun merkeissä.


Mikä ilahduttavaa: Seurueessa naiset olivat hienosti edustettuina ;). Toivotan tämän ihastuttavan ryhmä takaisin hankkimaan pauketta pakaroihin aina kun toimistoangsti yllättää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero