perjantai 9. lokakuuta 2009

Zorroleirin päätöspäivä ja leirikilpailu

Sunnuntaiaamuna päät pysyivät huomattavasti paremmin patjassa kuin lauantaina. Vain muutama aamuvirkku zorro hiippaili nurkissa omia aikojaan. Koska uni näytti maittavan, herätys varmistettiin Parmaharjun salaisella aseella: Smurffimusiikkilla!
Leirikalustoon kuuluu kohtuullinen mixeripöytä kaijuttimineen, joista Tero alias DJ TUHO, täräytti ilmoille kunnon aamudiskon!

Kun kaikenlaiset pörröpäät oli taltutettu pipojen sisään, käväistiin aamulenkillä lauantain tapaan.Aamupala hoidettiin ripeästi, sillä meillä oli LEIRIKILPAILU järjestettävämme. Varusteet päälle ja alueita rakentamaan. Miekkailijat pääsivät itse "johtotehtäviin". Mikä loistava pikku-Rane-sukupolvi meillä onkaan varttumassa! Jos kotona tulee sähköasennukseen liittyviä probleemeja, niin kääntykää vain jälkikasvunne puoleen...

Kuvassa yllä: Sähkö-Max Oy ja Asennus Vilma Ab vauhdissa; meneekö tämä johto niinku Xboxissa..

Kuvassa alla: Piuha ja Veto J. Kock Ky ja Olli Electronics
LTD tarkkana; eihän tässä ole mitään haastetta, pääsisi edes avaamaan ruuveja...
Mutta juuri kun luulitte pääsevänne ottelemaan...Niku ja Tero vetävät takataskustaan ylläriohjelman...

Asekorjausvinkkejä ja yleisimpien vikojen määritys kalpamiekkailijan varusteista
Varusteet päällä olikin hyvä käydä läpi mm. aseen kärkeen liittyvät asiat; rakotulkin käyttö, puntin käyttö, mitä tehdä jos kärki ei kestä jompaa kumpaa. Maadoitukseen mahdollisesti liittyvät viat kokiilista, vartalojohdon kautta kelajohtoon ja aina laitejohtoon asti. Vartalojohdon vian määritys ja vielä kärkiruuvien tärkeyden painostus.

Rakotulkin ja puntin tuomaridemo käynnissäLeirikilpailu: Cändi Cup 2009, Parmaharju, Finland
Ilmassa oli suuren Zorro-urheilujuhlan tuntua. Kilpailu käytiin yhtenä eränä, kaikki kaikkia vastaan viiden piston otteluina. Kaikille kertyi siis 11 ottelua.
Niku Computers TM -ottelujärjestystietokoneen sylkiessä kyygelskriberprintteristään ottelujärjestystulosteita, Elvira, Saara-Maija, Tero ja Ilari tuomitsivat. Kilpailujärjestelmästä vielä sen verran, että zorrot oli jaettu kahden hengen "joukkueisiin", joukkueet sitten ottelivat kolmella alueella sisäiset ottelunsa. Näin saatiin "ottelijoiden" määrä vähennettyä kuuteen ja pääsimme käyttämään normaalin 6-hengen puolen ottelujärjestystä joukkueiden kamppailuissa.

Kisa meni yllättävän joutuisasti ja lounaalle päästiin aikataulun mukaisesti kello 13.

Zorroleirin leirikilpailun tulokset: Cändi Cup 2009
1. Joachim Kock
2. Inka Mikkilä
3. Niilo Jurvanen
4. Saska Surakka
5. Max Mikkilä
6. Ruut Wasama
7. Juho Lehti
8. Vilma Kilkki
9. Mikael Nummi
10. Benjamin Shemeikka
11. Eemeli Lohvansuu
12. Olli Lyytinen

Niku Computers TM -ottelujärjestystietokoneen tulosteesta näet kilpailun kulun tarkemmin, kun klikkaat kuvaa, se aukeaa ruudulle suurempana.


Lounas: Vastaus nälkäisten taistelijoiden kysymykseen "mitä on ruokana" : Sauce de saucisse avec pommes builli. Hieman arkisemmin ... nakkikastiketta ja keitettyjä pottuja :D

Loppusiivous ja palkintojen jako
Enää oli jäljellä Cändi Cupin osallistujien palkitseminen. Tylsien voittopokaalien sijaan meillä oli vain makeita palkintoja. Kolme ensimmäistä saivat isomman ja kaikki muut pienemmän saaliin namusia.
Sitten seurasi omien kamojen pakkaus ja siivouspartioihin jako. Ensimmäiset noutajakin olivat jo paikalla ja hyvinkin tarkasti kello 14 maissa väsyneet, mutta toivottavasti onnelliset zorrot olivat matkalla kotiin.

Zorroille kiitos leiristä
Ilmiö ei ollut ihan vieras, mutta silti sitä aina ihailee. Mistä nuo nuoret kaivavat energiansa? Leiri osoitti jälleen, että kun lapselle annetaan mahdollisuus liikkua, niin sehän liikkuu. Väsymättä pelistä peliin, leikistä leikkiin. Me teemme siis miekkailuseuroissa hyvin tärkeää työtä, koska luomme lapsille mahdollisuuksia liikkua. Hyvä me. Hyvä Zorrot!

Vetäjille kiitos leiristä

Kiitos Niku, kiitos Elvira (yhdellä iillä!), kiitos Saara-Maija, kiitos Ilari. Uskon, että tällä kokoonpanolla olisi talttunut isompikin zorrolauma :D.

- eips sit muut, ku ens vuonna taas nähdään ZORROLEIRILLÄ!

1 kommentti:

  1. Olipa mukava blogijuttu - kiitos Tero että jaksoit dokumentoida näin kattavasti mukavan viikonlopun tapahtumat. Lapset tykkäsivät kovasti, nyt pääsi äitikin vähän jyvälle mitä kaikkea ehditte viikonlopun aikana puuhata. Olette te aika epeleitä, kun jaksatte järjestää pikku-ihmisille noin mahtavaa ohjelmaa koko viikonlopun ajaksi - kiitos

    tuplamiekkailijoiden äiti Henna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero