keskiviikko 14. elokuuta 2013

I'm back. Olen selkä.Aaaaaaaahhhhh!!! Jes jes jes!!! Kyllä kesäloma tekee hyvää. Enää en vinoile opettajien pitkistä vapaista, ainakaan paljon. Huomaa, että kun saa nauttia Suomen molemmista valoisista päivistä ennen pitkää syys talvea jota seuraa keskitalvi perässään kevättalvi jota seuraa kevääksikin josku tituleerattu takatalvi, niin jonkinmoista reinkarnaatiota ja halua miekkailuhommiin alkaa taas löytyä.

Sen verran tuli sekaannuttua lajiin kesälläkin, että kävimme Santeri Anttilan kanssa vetäisemässä miekkailusettiä LiikUn Kesis-leirillä kesäkuun alussa. About 250 nassikkaa sai hieman tuta mitä kalpamiekkailu on lajejaan.

Miinuspuolelle ehkä meni taas se, että jätin Kiipulan jo legendaarisen Liittoleirin väliin, etenkin kun ensi kertaa olisi ollut valmentajien opetusta oikein ulkomaanelävien antamana.

Mutta sen sijaan olen 110% släkkeröinyt ja ottanut etäisyyttä pistotyynynä olemiseen - eiköhän sitä taas ensiviikosta alkaen joka aamu klo 7:45 ehdi reikääntyä n. 20 opparin viikkovauhdilla. Ajattelimme nimittäin aloittaa Santun kanssa ns. "Teemu-kuurin" kahden pidemmän opparin sijaan tavoitteena on ottaa joka aamu lyhyempi setti ennen koulun alkua. Pitäisi olla mahdollinen kaava, kun työpaikkani on jälleen iskuetäisuudellä miekkailusaliin nähden.

Notta, tästä se taas lähtee,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero