torstai 31. tammikuuta 2013

Miekkailijat tähtäävät korkeammalle


Miekkailu ja nykyaikainen 5-ottelu ovat mukana uudessa Aim Higher -urheilusponsorointikonseptissa viiden urheilijan voimin. Sponsorointisäännöistä lainaten:
Aim Higher –merkki on uusi sponsorointikonsepti. Konseptin tarkoitus on edistää urheilijoiden taloudellista asemaa ja kehittää sponsorointiyhteistyötä yhteiskunnassa kestävän kehityksen lähtökohdista. 
Urheilijoiden osalta painopisteenä ovat nuoret ja eniten apua tarvitsevat huippu- ja kilpaurheilijat. Sponsorointiyhteistyön osalta tarkoituksena on kehittää urheilusponsoroinnin hyötyjä yrityksille ja edistää sponsorointimarkkinoita Suomessa. 
Konseptin tavoitteena on  edistää urheilijoiden menestystä kansainvälisissä arvokilpailuissa ja  edistää  yritysten menestystä liiketoiminnoissa sponsorointiyhteistyötä hyödyntämällä.
Lajiliittomme, Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton, edustajat ovat 5-ottelijat Dagny ja Eevi Bengs, Niko Vuorinen, Teemu Seeve ja Kasper Roslander.
Pitkään mariginaalissa olleet lajit ovat nyt nousussa ja mm. Lontoon Olympialaisiin pääsy oli suorastaan harmittavan lähellä.

Jos yrityksesi etsii yhteiskuntavastuullista tapaa sponsorointiin, jolla se nostaa yrityksen positiivista yrityskuvaa, teidän kannattaa hakea Aim Higher-tunnuksen käyttöoikeutta yritysviestintäänne!
Merkki kertoo tarinaa menestysenkelistä, sponsorista, joka haluaa panostaa suomalaisten urheilijoiden taloudellisiin edellytyksiin matkalla kohti menestystä. Hyödyntämällä merkkiä ja tarinaa verkossa, viestinnässä tai mainonnassa on yrityksen mahdollista vaikuttaa muun muassa positiivisesti yrityskuvaansa eri sidosryhmille.

Lue lisää: www.aimhigher.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero