lauantai 10. marraskuuta 2012

Miksi Turun Miekkailijat pääsääntöisesti osaavat hoitaa kilpailut aika hyvin


TMÅF on yksi Suomen parhaita miekkailukilpailujen järjestäjiä. Voinen sanoa näin. Kehun myös Espoolaisia ja Suomen Miekkailuliittoa, koska heidän kansaan molemmat ovat ehkä jotain toisiltaan oppineet ja toisiaan win-win-auttaneet.
Tänään taas väännettiin yhdet pienet Masterssit poikki ja pinoon. Kiitos KAIMA!!!

Kun järjestät kilpailuja. Delegoi. = DELEGOI

Siinä se pääpiirteissään oli. Hyvässä seurassa, kuten Turun Miekkailijoissa, moni asia loksahtaa, ennakoidaan ( ennakoinnin ja SUPER AAVISTAMISEN TAITURI NINNU)  ja hoidetaan toisenkin puolesta ihan itsestään. Koska meillä on rutinia. Mutta myös siksi, että on:

- Ihmisiä joihin voi luottaa.

- Ihmisiä joihin voi luottaa, jos ihmiset, joihin voi luottaa, hoitavat sen, että, ihmisiin joihin voi luottaa, tulevat paikalle.

Kumpi olet?  Delegointi ei ole toisen aliarvostusta. Se on yksilön kykyjen arvostamista.

Meillä aika hyvin tuo superluotettava taso toimii. Ja koska se on melko hyvä, jaksetaan rutistaa taso kaksi paikalle, koska hekin ovat tosi hyviä tyyppejä, kun vain lämpenevät äksöniin.

Sitten mennään yksityiskohtiin.

Kisoja järjestettäessä ei haittaa, kun on yksi aito nörtti. Se on tyyppi, joka hanskaa Engarden. Etu-taka-ja.nurinpäin. ÄLÄ edes yritä järjestää kansallisia kisoja ilman Engrde-taitoja. Kohta siirtynemme Ophard-systemiin, joten tästä ei edes keskustella.
Nörtti hoitaa kisankulun järkkäämällä paikalle tietokoneen ja tulostimen ja sitä myötä tulospalvelun, joka on miekkailukilpailun sykkivä sydän. Ja tulokset myös eteenpäin kisan jälkeen.

Kun sinulla on nörtti, tarvitset enää:
- miekkailumaton jota kohden on: merkintälaite&kaukosäädin, 2xkelajohto, maadoitusjohto, 2xkelat.
Mitä isompi kisa, n. 15 % kamoista hajoaa, tarvitaan siis varaosia kaikkiin kohtiin (mattoja ei ole kai vaihdettu kuin Kupitaalla ... )
- teipit mattojen laittoon, ehkä alustat tmv.

OK. Sinulla on nörtti ja kamat. Sittenhän homma on helpoa. Varmistat vain ihan sikana tuomareita paikalle. Tätä periaatteessa helpottaa kansallinen tuomarivelvoitemaksu, mutta 100 euroa LIITON tilille ei paljon lämmitä kisajärjestäjää, jos omasta seurasta ei liikene paikkaavia tuomareita.

Onko Talkoo Porukka?

Se on Se Jengi joka A) Roudaa kamat paikalle, kokoaa ja purkaa ja vie takaisin. Monesti kisojen tekeminen on viuhakkaa toimintaa, mutta voi niitä, jotka jäävät purkamaan. VARMISTA TULO JA MENO kisapaikalta.

On tietysti kiva, että kilpailijoita myös palkitaan. Hanki edes mitalit.  
 Siis KIITOS TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ: Nina Hyvönen, Katariina Kiijärvi, Elena Mattsson, Toni Kiljander ja  Johannes Pulkkinen Turun Miekkailijoiden OMAN kilpailun tukemisesta.
Meillä oli tänään myös TOSI vahva VELVOITEtuomarien joukko, jota JOUSTIVAT YLI OMAN VELVOITTEENSA, tässä vaiheessa aamua kiitän vain Katri Savolaista koska hän on söpö ja aito FIE tuomari. (Vaikka onkin allerginen HFM tuomaroinnille).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero