perjantai 3. kesäkuuta 2011

Miekkailua Yhteishyvä -lehdessä

Suomessa miekkailua pääsee kokeilemaan ilahduttavan monessa seurassa. Ryhmät vaihtelevat evvk-koululaisryhmistä innokkaisiin, pelokkaista naiskokeilijoista yli-innokkaisiin apinamies-ryhmiin ja kaikkea siltä väliltä. Tämä luokin haasteellisen kentän ryhmävetäjän pelisilmälle ja lajin vaativalle kolmiyhteydelle asiantuntijapuolelle kalvan, säilä ja floretin asiantuntijoina.
Ainakin vetäjän tulee erottaa nämä kolme asetta toisistaan. Ainakin oletan, että miekkailukokeilijoita varten on pari varatossuparia, ettei tarvitse miekkailla sukkasillaan. Ainakin oletan, että jos minun vetämäni ryhmäkokeilu menee miljoonpainoslehteen nimeltä Yhteishyvä, niin haluan nähdä myös taiton ennen julkaisua.
Ensin innostuin ja sitten masennuin tästä jutusta, näin hyvin meillä osataan lajin mediahallinta, kun kerrankin tulee mahdollisuu kertoa siitä ihan järjettömän suuresti, isossa mediassa.




Miekkailun harrastajat voivat löytää jutusta parikin asiavirhettä, mutta kalvat pikkukuvassa on kyllä ihan kiva, ehkä retkiluistelu ja Suomen lätkä MM-kulta ovatkin yksi ja sama asia - viitaan vaan Suomen MM-menestykseen floretilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero