torstai 21. huhtikuuta 2011

Miekkailijat tehtailivat Elämyksiä

16.4. lauantaina Turussa, Manillassa tarjottiin kansalaisille vapaaehtoistoiminnan helmiä. Ainakin 41:n harrastusmahdollisuuden pajat ja toimintapisteet tarjosivat turkulaisille ilmaisen mahdollisuuden erilaisten elämysten kokeiluun.

Miekkailjat toivat paikalle varttuneille sähkömiekkailun kokeilumahdolisuuden sekä pikkuisemmille zorroille "piip-miekat" joilla saattoi taistella ilman suojavarustuksia.
Tiimimme Kata, Santeri&Santeri, Eeku ja Tero viihdyttivät Elämystehtaan yleisöä saamansa sääntömääräisen tunnin. Aloitimme lajijargonilla jota seurasi näytösottelu. Sitten houkuttelimme yleisön parketille pieneen jalkatyötuokioon. On se vaikea pitää polvi suorassa - tuli taas huomattua. Noin vartin alkuprotokollan jäkeen aloittettin sähömiekkailu. Sen pahempaa jonoa ei päässyt syntymään, mutta ihmiset ovat niin eri kokoisia, että ensi kerralla pitää ottaa isompi säkillinen takkeja mukaan vaihtojoustavuuden parantamiseksi.

Tero kiittää mukanaolleita - suuri kitos tseppijengillemme ja erityisesti lähes koko lauantainsa miekkailulle antaneelle kuljettaja-roudari-tuomari-Eekulle!

MIEKKAILU blaablaa MIEKKAILU blaa blaaa....
Jalkatyötä Elämyksellä, aidot ranskalaiset kokeilijat oikeassa reunassa!

Isä-poika syöksy

Jalkatyö- vai käsityöharjoitus?

Liian jännittävä miekkailuottelu...

... piip-miekoilla!

Miekkailija avaruuskypärä päässä vai miekkaileva smurffi?


Aikuiset ei kässää että syöksyn voi tehdä toiseenkin suuntaan.

Perus-jedi-oppari. Hei! Varovasti sen Voiman kanssa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero