perjantai 12. helmikuuta 2010

Oulu Here I come

Viikonloppuna Oulun Miekkailuseuran salilla tapahtuu. Kalvan seuravalkut kokoontuvat kalvan kakkostason valmennusleirille. Sinne siis!
Olin jo melkein matkalla pohjoiseen raiteelta kuusi, kun tuli mieleen, että mitähän se lentäminen maksaa. Air Baltic tarjosi suoran lennon hintaan 175 euroa, mutta kun heräsin niin myöhään, puhelimella varattuna se maksoikin jo yli kaksisataa. Junaliput ovat yhteensä 150 egeä, ecoilu ei siis ole sekään ihan halpaa lystiä joten 4,5 tunnin lyhennys matka-aikaan kyllä käänsi vaa'an lentämisen puolelle.
Kamera on mukana ja into piukassa. Raportoin viikonlopun tapahtumista lähiaikoina! Mikä siis on kuuminta hottia Suomen kalpavalmennuksessa - stay tuned!

P.S.
- miekkailuperhettä viedään viikonloppuna, Teemu seilaa parhailaan kohti Tallinna Möökkiä, peukut pystyyn. Viime viikonlopun SAF-keikka ei mennyt ihan putkeen, Suurkisoissa loukkattu selkä kummitteli vielä sen verran, että parasta rutistusta ei saatu irti. Toivotaan että viikko lisää on riittänyt venautuksen paranemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero