maanantai 11. helmikuuta 2013

Itkupotkuraivareita ja ilon hetkiä

Havainnekuva Masters-sarjan nuorimpien miekkailijoiden kokoluokasta

Sunnuntaina Helsingissä, Töölön Kisahallissa, kalisivat kalvat ja miekkalijunnujen vanhempien hampaat. Edelliset tuimasta taistelutahdosta ja jälkimmäiset kauhunsekaisesta jännityksestä. Vaikka oma yksikköni olikin samaan aikaan taistelemassa jo vähän karvaisempia vastustajia vastaan Berliinissä, niin sympatiani olivat alueen reunalla kynsiään pureskelevien äitien ja isien puolella.

Toisaalta Masters-osakilpailua johtanutta Joonas Lyytikäista lainaten: "Voiko olla söpömpää kuin viisivuotias miekkailupuvussa." Niin...kunnes se vaahtosammuttimen kokoinen taistelija häviää ottelunsa - eikä olisi ollenkaan halunnut hävitä. Siinä on Suurta Draamaa, itkua ja onnen kyyneliä samalla alueella niin paljon, että oksat pois, kun voittaja ja hävinnyt osapuoli kättelevät ottelun päätteeksi.
Tietenkään joka matsissa ei myydä suvun omaisuutta tappion hetkellä. Joukossa on iso liuta pieniä herrasmiehiä ja viileitä venloja, joilta ei ilmekään värähdä tiukassakaan paikassa.

Masters-sarja jatkuu Junioreiden JuhlaSuurkilpailujen merkeissä maaliskuun 22.–24. päivinä 2013 Espoossa Leppävaaran urheiluhallilla, osoitteessa Veräjäpellonkatu 6. Silloin areenalle ovat kaikki ikäryhmät pienimmistä 7-9 v. sarjalaisista vanhimpiin 20-vuotiaisiin. Jos olet siis haaveillut lapsesi "miekkailumangerin urasta" niin tule paikalle! Suurkisoissa näet mitä juniorimiekkailu Suomessa on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero