maanantai 1. marraskuuta 2010

Zorromiekkailijoiden leiri Parmaharjulla- Z- will rise again...ööm

Leiriläiset ja talonmies Henkka

Perjantai 29.10.2010
Suunnittelin leirin torstaina kolmessa tunnissa, tosin vanhoja pohjia oli. Kävin kaupassa ja ostin 195 eurolla ruuat kahdeksi päiväksi 13-15 hengelle puolessatoista tunnissa. Kerättiin Santerin kanssa kolmen alueen laitteet ja johdot, kahden open varusteet sekä pakkatiin ne Kiljander & Co autoon kolmessa vartissa. Kaasua. Auto tyhjäksi Parmaharjulla, vain Saskan retkue perillä ennen meitä. Fine. Tavoiteaikaan 19.00 kaikki perillä. Patjonen sisäänkanto. Kamat nurkkiin.
Tutustumisleikkejä. Vatsalihastyyppinen "Moi mää oon Tero! " Kiva tavata Tero!" Vessapaperityyppinen paperi on loppu, mutta;  "Kerro niin monta hyvää asiaa itsestäsi kuin rohmusit paperia" Santerin "Kuka läpsayttää nimen sanojaa" .. sitten taisin hipisä iltapalan tekoon ja ElvIra TM yhdellä iillä jatkoi porukan naru/naurattamista.
Tämä on huono esimerkki, mutta kuitenkin, olisittepa nähneet niitä naurun räjähdyksiä tutustumisleikin tiimellyksessä


Iltapala:
- terveellistä lihapiirakkaa ja karjalanpiirakkaa ja päällyksiä

n. klo 22
Zorrojen lempeä tainnuttaminen.

Parmaharjun leiripaikka hyppyrimäen tuomaritornista nähtynä

Up up up we go!
Lauantai 30.10.2010
Aamu. Kiltisti nousivat, kuhina oli alkanut ainakin puoli tuntia ennen herätystä.Pistin puuron tulille ja katoin leivät, lisukkeet, leikkasin kurkut ja tomaatit, keitin munat ja kahvit (only for VIP). Esiin maidot, mehut ja jugurtit. Näkkileipä oli ollut tyrkyllä jo perjantaina. Olin ainut jolle oli kelvannut. Komensin porukan aamiaiselle.
Henrik luki ohjelmaa ja totesi, että aamupala oli ulkoilun jälkeen. Niin se on ollut ennenkin, joten komento takaisin. Kannatti pistää ohjelma esiin. Ulos. Kaksi viimeistä palkittiin tiskivuorolla. ElvIra TM veti pihajumpan. Torniin. Joukkopose hyppärin alla. Alas Tornista.
Aamiainen, tomaatit jäi taas lähes syömättä. Puuron panin jemmaan seuraavaksi päiväksi, häähäähääh...

Parmaharjun salin hyviä puolia on se, että palloja riittää, sen tietäen, tällä kertaa annetiin "kaikkien pallojen kukkia" (terveiset vaan Henrin perheelle, pallo oli AINA ilmassa kun pienikin tauko tuli :D ) 
OHJELMA 1 "Pallokimara: säbä+koris+seinäpallo". Toinen joukke voitti joka lajin.
OHJELMA 2. Pariharjoittelu: Linjat kvartti, kontrasiksit&vapautus kontrasiksi, octavi+octavi-käsi-jatko-octavi-kroppa.
OHJELMA 3. Jalkatyö. Ensin klassinen varoasentoliikunta by Tero, sitten jalkatyön iloinen puoli by ElvIra TM yhdellä iillä. Siirryin keittiöön pistämään pastan tulelle.

Lounas: Kirosanoja keittiössä (hiljaa). Perinteisesti olen käyttänyt keittiön pro-hellaan, mutta uudenuutukainen koti-sähkö-hella hämäsi minut pistämään sankollisen verran vettä väärälle liedelle. Prk TM. Unohdin, että massanlämmitys vaatii liedeltä massaa. Lounas puoli tuntia myöhässä hiton spaghetin takia.  Pidimme kuitenkin miekkailuaiheiheisin tietokilpailun, koska siirtyminen talviaikaan antoi tunnin pelivaraa.

Kilpailukysymyksissä testattiin selaisia tärkeitä asioita kuin; "Keiden miekkailijoiden huone" - vinkkinä siisti kuva, jossa oli  n. 20 kg hikisiä vaatteita tasapainoisesti ympäri huonetta "aseteltuina". Mielenkiintoista tulee olemaan, tajusivatko kaikki osallistujat, että kyseessä oli ns. "Ei Näin" - skenaario :D.
Parihajoittelua à la Los Inkiläs.


OHJELMA 4. Perinteiset reaktioharjoitukset, ei mitään ihmeellistä. Kuka läppää ketä ekana, spurttaa omalla numerolla oikeaa vastustajaa vastaan ja nappaa hanskan tmv.
OHJELMA 5. Teemamiekkailu. Ainakin harjoituksen nimi herätti paljon kysymyksiä. Teemamiekkailu tarkoittaa harjoituksen teettäjän mielestä sitä, että miekkailijat taistelevat aidosti toisiaan vastaan siten, että heiltä on viety osa "leluista" pois. Miekkailime kaksi teemaa " Kuudesti laukeava" ks. tämä blogi. sekä sen lisäksi "sama liike kielletty 2-kertaa" - teema.
Muistia virkistäämmeksemme, ensimäisessä teemassa sallitaan vain suora hyökkäys. Sinulla on 6-yritystä. Jos ojennat käden se on "yksi laukaus". Ole siis varma, että "laukaus" osuus.
Teema kax. "Sama liike kielletty 2-kertaa" Hiukka erilainen lähestymistapa, saman liikkeen voi tehdä nin monta kerta kuin variatiota  riittää. Esim. Suora pisto eteen. Suora pisto taakse,

Elmo ja Roni valmistautuvat vapaamiekkailuun

Sitte myö tapeltiin - vapaamiekkailua pöytäkirjanpidolla.


----------- jatlkuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Julkaisen sen luettuani.
t. Tero